27 februari 2015 van 17:00 tot 19:30

Businessborrel voor jonge alumni in het Centraal Museum

Alumni-businessborrel_385x257

Sluit je week gezellig af en kom borrelen met je mede alumni. Het Jonge Alumni Netwerk (JAN) organiseert een netwerkborrel met inspirerende pitches en uiteraard drankjes en hapjes. Ditmaal in het net verbouwde Centraal Museum op 27 februari.

Centraal Museum

Het Centraal Museum heeft een uitgebreide collectie oude en moderne kunst en ook het Dick Bruna huis en het Rietveld Schröderhuis maken deel uit van het Centraal Museum. De veelzijdige collectie van het museum bevat meer dan 50.000 objecten waaronder hedendaagse tekeningen én historische kostuums, abstracte schilderijen én oudheidkundige vondsten, naast de Centraal Museum-stoel van Richard Hutten (1999), het pronkpoppenhuis van Petronella de la Court (1670 - 1690) en het Utrechtse schip, een 1000 jaar oud schip dat in 1930 gevonden is aan de van Hoornekade in Utrecht. Benieuwd hoe het is om te werken in een museum? Er zullen vanuit het Centraal Museum medewerkers aanwezig zijn om kennis mee te maken en te netwerken.

Pitchen?

Wil jij een pitch houden voor je mede-alumni? Je hebt drie minuten de tijd om te pitchen en kunt natuurlijk de rest van de borrel gebruiken om jouw bedrijf of idee onder de aandacht te brengen van de aanwezige alumni. Grijp deze kans en stuur vóór 18 februari een mail naar jongealumni@uu.nl met daarin het onderwerp van je pitch en een korte omschrijving van wat je wilt vertellen. Uit alle inzendingen worden drie mensen gekozen die een pitch mogen houden.

Rondleiding door het museum

Benieuwd naar het vernieuwde Centraal Museum? Meld je aan voor de rondleiding! Tegen een meerprijs van € 9,00 (4 euro wanneer je in het bezit bent van een museumkaart) is het mogelijk een rondleiding te krijgen door het museum. Deze start om 16.00, voorafgaand aan de borrel.
Wil je hieraan deelnemen? Vink dan op het aanmeldformulier beide evenementen van de businessborrel aan zodat je direct voor beide ingeschreven bent. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus weer er snel bij!

Begindatum en -tijd
27 februari 2015 17:00
Einddatum en -tijd
27 februari 2015 19:30
Entree
€ 7,50- voor Vrienden van het Utrechts Universiteitsfonds en € 10,00 voor anderen, hiervoor krijg je een geheel verzorgde borrel inclusief hapjes en drankjes. Je kunt bij je aanmelding ook Vriend worden en direct profiteren van de vriendenkorting.