6 november 2018 van 15:30 tot 17:30

Bijeenkomst SIG Ondernemerschapsonderwijs

Voor de volgende bijeenkomst van de SIG Entrepreneurship Education wagen we ons buiten de universiteit naar HKUX, de nieuw geopende ruimte voor studenten van de HKU die door willen gaan met hun bedrijf of afstudeerproject. Wil je in contact komen met collega's van de HKU en zien hoe creatieve productieprocessen overlappen met een ondernemende houding? Schrijf je in via onderstaande link!

SIG Ondernemerschapsonderwijs

Als we onze studenten een leidende rol willen laten nemen bij het oplossen van de grote uitdagingen waar de wereld voor staat, zullen we ons onderwijs daarbij moeten aansluiten. Dit vraagt om leiderschap, ondernemerschap en het vermogen om te blijven leren. Hoe stimuleer je studenten hiertoe en hoe pas je dit toe in jouw onderwijs? Deze SIG verbindt docenten die ondernemerschap in hun onderwijs belangrijk vinden en hier samen meer over willen leren. De SIG is geïnitieerd door Jelle Kok en is gestart in samenwerking met Centre for Entrepreneurship.

Wil je jouw verhaal over ondernemerschapsonderwijs delen of heb je vragen of ideeën over het thema en de inhoud? Neem dan contact op met Jelle Kok. Voor vragen over organisatorische zaken kun je contact opnemen met het Centre for Entrepreneurship.

Begindatum en -tijd
6 november 2018 15:30
Einddatum en -tijd
6 november 2018 17:30