Betweter Festival

Science, Performance, Cinema & Experience

Van tot

Het Betweter Festival is er weer! Je jaarlijkse dosis duiding en frisse ideeën. Op vrijdagavond 30 september vullen we TivoliVredenburg met een unieke mix van talks, muziek, film, interactieve installaties en live wetenschappelijk onderzoek. We beantwoorden twijfels met feiten en feiten met twijfels.

Samen met wetenschappers en artiesten denken en dromen we deze editie over een betere wereld. Wat betekent het om de mens niet meer als middelpunt te zien? Kunnen digitale technologie en democratie samengaan? En hoe maken we een einde aan ongelijkheid?

Ook dit jaar presenteren we een unieke mix van talks, muziek, film, interactieve installaties en live wetenschappelijk onderzoek. Met o.a. zangeres MEAU, cabaretier Merijn Scholten, schrijver Roxane van Iperen, antropoloog Amade M’Charek en duurzaamheidswetenschapper Jessica Duncan. Plus experimenten over wat de inhoud van je blaas vertelt over je gezondheid, en de relatie tussen ademhaling, muziek en emoties.

Houd de website van Betweter Festival in de gaten voor alle updates. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de maandelijkse Betweter nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via social media: Facebook, Twitter en Instagram.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
TivoliVredenburg
Entree
€17,50
Aanmelden

Koop je tickets via TivoliVredenburg

Meer informatie
Officiële website