Basic Training Intellectual Property (IP) Rights

tot

Heb je een idee maar ben je bang om het te delen omdat je je concurrentievoordeel niet wilt verliezen? Ben je de weg kwijt als het gaat om de verschillende intellectuele eigendomsrechten (IP-rechten) of wil je gewoon je kennis opfrissen? Kom en leer meer over IP en eigendom. Ga van IP-anxious naar IP-aware in slechts 1 uur.

Tijdens deze workshop laten we je kennismaken met de verschillende IP-rechten en bekijken we praktische voorbeelden van IP in samenwerkingen en eigendom, en bespreken we het concept van freedom to operate. We zullen ook de waarde van technische details in octrooipublicaties benadrukken.

De eerste helft van de workshop wordt gebruikt om een overzicht en uitleg te geven van de verschillende IP-rechten. In de tweede helft van de workshop werken we aan een casestudy om je inzicht te geven in hoe verschillende IP-rechten in de praktijk werken. Daarna is er natuurlijk tijd voor vragen.

Deze training wordt verzorgd door Octrooicentrum Nederland, onderdeel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Octrooibureau EP&C.

Meld je aan voor deze training

Voor wie?

Elke UU-student die meer wil leren! Er is geen voorkennis of voorbereiding nodig. De workshop is gratis, maar we verwachten wel dat je komt opdagen en deelneemt als je je hebt ingeschreven. De voertaal van deze workshop is Engels, tenzij er alleen Nederlandstalige deelnemers aanwezig zijn.

Het UU Centre for Entrepreneurship organiseert workshops rond vaardigheden die waardevol zijn in elke situatie waarin ideeën moeten worden omgezet in actie - of je nu geïnteresseerd bent in ondernemerschap of gewoon op zoek bent naar persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
UtrechtInc (Padualaan 8)
Entree
Gratis
Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier.