16 maart 2019 van 09:30 tot 16:00

Bachelor Open Dag

Studiekiezers kunnen tijdens de Bachelor Open Dag terecht met al hun vragen over de bacheloropleidingen van de Universiteit Utrecht. Scholieren en hun ouders krijgen de mogelijkheid om de sfeer van de universiteit te proeven en ze maken kennis met alles dat komt kijken bij studeren in Utrecht.

Aanbod informatie over opleidingen

- Algemene voorlichtingsrondes met belangrijke informatie over specifieke opleidingen.

- Verdiepende voorlichtingsrondes, zoals een themapresentatie of minicollege van een specifieke opleiding.

- Facultaire informatiemarkten, waar bezoekers in gesprek kunnen met studenten, studieadviseurs en docenten.

Aanbod Studeren & Meer

Naast het opleidingsaanbod biedt de Universiteit Utrecht extra activiteiten aan om studiekiezers te helpen bij hun studiekeuze. Denk daarbij aan persoonlijke speedcoachgesprekken met studentcoaches, interdisciplinaire voorlichtingen en informatiestands van binnen en buiten de UU. De focus ligt hierbij op mogelijkheden buiten de studie, zoals voorlichtingen over honoursonderwijs en studeren met een (functie)beperking.

Bovenin de foyer van het Educatorium op Utrecht Science Park is een speciale informatiemarkt ingericht over het Utrechtse studentenleven. Hier vind je alles dat je moet weten over studentenverenigingen, op kamers gaan en sport- en cultuurverenigingen in Utrecht.

Voor internationale bezoekers wordt een apart programma aangeboden, bestaande uit een algemene presentatie over studeren in Utrecht, een stadstour en een meet-&-greet met huidige internationale studenten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op uu.nl/opendag.

Begindatum en -tijd
16 maart 2019 09:30
Einddatum en -tijd
16 maart 2019 16:00