1 juni 2017 van 16:00 tot 16:45

Anna Gerbrandy: Kan een Europese concurrentieregeling techreuzen Google, Facebook of Apple aanpakken?

In 2016 zijn we begonnen met de IOS Lezingen, bijeenkomsten voor wetenschappers en research master studenten die geïnteresseerd zijn in ons strategisch thema: Instituties voor Open Samenlevingen (IOS). Met deze lezingen creëren we een platform voor het delen, uitwisselen en verbinden van kennis en mensen om nieuwe, interdisciplinaire onderzoeksallianties binnen IOS te bouwen. Deze maand zal prof. mr. Anna Gerbrandy spreken over “kan een Europese concurrentieregeling techreuzen Google, Facebook of Apple aanpakken?”

Voor een volledige toelichting op deze lezing, en meer algemene informatie, bezoek onze Engelse pagina.

Begindatum en -tijd
1 juni 2017 16:00