28 oktober 2017 om

Alumnibezoek aan de Hermitage in Amsterdam - UITGESTELD

De Hermitage in Amsterdam (foto: Janiek Dam)

Dit evenement is uitgesteld tot een nader te bepalen datum

Kunsthistorica Dr. Sarah Moran zal speciaal voor UU-alumni in de Hermitage Amsterdam spreken over 'Extraordinary Women in the Golden Age'. Met de verhalen over deze bijzondere vrouwen in het achterhoofd, word je vervolgens rondgeleid over de nieuwe tentoonstelling ‘Hollandse Meesters uit de Hermitage’.

De Keizersvleugel van het museum zal vanaf oktober in het teken staan van de belangrijkste verzameling Hollandse schilderkunst buiten Nederland: die van de Hermitage. Maar liefst drieënzestig werken van vijftig schilders komen naar Amsterdam. Een buitengewone tentoonstelling, die de schilderijen voor het eerst in driehonderdvijftig jaar weer even ‘thuis’ brengt.

Meer informatie over het exacte tijdstip en over het aanmelden voor dit alumnibezoek volgt.

Begindatum en -tijd
28 oktober 2017