22 april 2017 van 09:30 tot 17:30

12½-jarig jubileum opleiding Interculturele communicatie

Illustratie: emdé
Let’s celebrate the
richness of Intercultural Communication!

De master Interculturele Communicatie bestaat 12,5 jaar en heeft meer dan 360 alumni voortgebracht. Dit heuglijke feit vieren we op zaterdag 22 april 2017 met een jubileum in Utrecht, waarvoor alle alumni, studenten en (oud-)docenten van harte zijn uitgenodigd.

Het cruciale belang van het leren omgaan met talige en culturele diversiteit bindt ons allen. Het is goed daarbij stil te staan en te kijken hoe we kunnen leren van elkaars ervaringen en inzichten.

Naast gelegenheid voor netwerken biedt het programma workshops en lezingen, gegeven voor alumni. Verder zijn wij zeer verheugd met publiciste, adviseur en Arabiste Petra Stienen als keynote spreker. Bekijk het volledige programma.

Crossing borders: challenging linguistic and cultural diversity

Ook is er in het kader van dit jubileum op vrijdag 21 april een wetenschappelijke conferentie, waarin docenten, PHD’s en huidige studenten ICC hun lopend onderzoek presenteren. Voor alumni biedt deze dag zicht op actuele ontwikkelingen op het brede gebied van Interculturele Communicatie. Houd de website in de gaten voor het programma en updates!

Vragen? neem contact op met Karen Schoutsen via k.e.schoutsen@uu.nl

Begindatum en -tijd