Vier Community Engaged Learning onderwijsprojecten gehonoreerd met subsidie

Community Engaged Learning

Geneeskundestudenten als medisch maatje voor mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden, een podcastserie om de leeropbrengsten van Community Engaged Learning breder te delen en op basis van evidence-based maatschappelijke vraagstukken analyseren: aan deze en meer projecten werken studenten samen met externe partners in vier Community Engaged Learning cursussen die dit voorjaar gehonoreerd zijn met subsidie.

De subsidie is toegekend door het programma Community Engaged Learning dat als doel heeft om ervaringsgericht onderwijs te stimuleren waarin studenten, docenten en externe partners samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken. Het programma stelt subsidiegeld beschikbaar voor de (door)ontwikkeling van nieuwe Community Engaged Learning cursussen aan de universiteit.

Community Engaged Learning integreert maatschappelijke betrokkenheid met academische studie en reflectie om de leerervaring te verrijken en te verbeteren en bij te dragen aan gemeenschapsbehoeften.

Lees verder over de gehonoreerde projecten:

Meer weten over Community Engaged Learning?

Breng een bezoek aan de website of bekijk de inspiratiefolder met daarin interviews en informatie over Community Engaged Learning aan de Universiteit Utrecht.