Parnassos Cultuurcentrum

Parnassos Cultuurcentrum is het cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht. Beeldende kunst, dans, schrijven, fotografie, muziek en theater: alle kunstdisciplines zijn vertegenwoordigd. Ben je student of medewerker aan de UU of HKU, dan krijg je ook nog eens fikse kortingen op het gehele aanbod! Liever een avondje uit? Parnassos heeft een eigen Cabaretpodium, livemuziek in de bar en dansavonden met workshops, van bijvoorbeeld salsa of flamenco. Er is veel te zien, te doen, te leren en te beleven!

Actueel
Parnassos buikdansen
Workshop: Buikdansen

Leer het geheim van de buikdansmoves van Beyoncé, Jennifer Lopez en Shakira in een gratis buikdansworkshop met daarna verrassende buikdansacts! 

Datum: donderdag 2 april
Aanvang: 19:45 uur

Created on Friday Parnassos Cultuurcentrum
Created on Friday

Een gek spel, een interactieve opstelling, een virtual realitybril of een green screen... Dat zijn enkele ideeën voor objecten die Parnassos kan gebruiken om een groter publiek te bereiken, aangedragen door de creatieve talenten van Created on Friday. Wil jij weten welk ontwerp wij hebben gekozen om écht te laten produceren?

Agenda

Parnassos buikdansen
2 april 2015 19:45 -
Gratis workshop en optredens Buikdansen in Parnassos Cultuurcentrum!
parnassos palmpasen
3 april 2015 20:00 -
Op vrijdagavond 3 april is Parnassos op z’n paasbest! Luidt het paasweekend passend in en kom een Palmke pakken in onze bar.
tekenworkshop oude hortus parnassos
6 april 2015 10:00 -
Het Universiteitsmuseum Utrecht organiseert ism Parnassos de tekenworkshop 'Dichtbij en veraf' in de Oude Hortus
RSS
Parnassos Cultuurcentrum

Parnassos Cultuurcentrum