Organisatie

Maskerade C.M.V. Syrinx
C.M.V. Syrinx, veterinair studentenorkest speelt tijdens Maskerade van Utrecht

Cultuur

De Universiteit Utrecht organiseert tal van culturele en wetenschappelijke activiteiten. Kunst, cultuur, muziek, symposia, lezingen, debatten en meer maken deel uit van een brede vorming en zetten ons op andere manieren aan het denken over onszelf en de maatschappij. Kortom, wetenschap en cultuur versterken elkaar. De diverse activiteiten én de markante gebouwen waarin ze plaatsvinden, geven kleur aan de Domstad.

Lees meer over cultuur

Sport

De Universiteit Utrecht hecht veel waarde aan sport. Sport verbindt en houdt lichaam en geest gezond. Daarnaast draagt sport bij aan een positief studie- en werkklimaat. De Universiteit Utrecht ziet de verbindende kracht van de sport, onderwijs en onderzoek als één van de maatschappelijk bindende elementen waardoor iedereen zich binnen onze samenleving op een gezonde wijze zowel educatief, beroepsmatig, sociaal en sportief kan ontwikkelen. De Universiteit Utrecht zet zich daarom actief in om sport meer op de agenda te zetten.

Lees meer over sport.

Agenda

Bijvoorbeeld: 10/06/2015
Groen blad
woensdag 1 april 2015 10:00 -
Jaarthema 2015: Groene bladen, grote daden. Planten kunnen meer dan je denkt!
Paeonia delavayi
vrijdag 22 mei 2015 10:00 -
Een tentoonstelling met verhalen van 240 planten in 24 botanische tuinen die onze bescherming nodig hebben.
Benefietconcert USCantorij 2015
dinsdag 6 oktober 2015 20:15 -
USCantorij geeft een benefietconcert samen met het Indonesische koor Agria Swara, speciaal bedoeld voor medewerkers en studenten van Universiteit Utrecht.
woensdag 7 oktober 2015 13:00 -
Dr. Anouk Keizer over hoe een virtuele omgeving anorexia patiënten kan helpen.
Duurzaamheid
donderdag 8 oktober 2015 11:00 -
In duurzaamheidsweek SURE organiseert de UU een dag vol activiteiten waarbij duurzaamheid centraal staat. Schrijf je snel in!

Pagina's

RSS

Organisatie