Organisatie

Cultuur

De Universiteit Utrecht organiseert tal van culturele en wetenschappelijke activiteiten. Kunst, cultuur, muziek, symposia, lezingen, debatten en meer maken deel uit van een brede vorming en zetten ons op andere manieren aan het denken over onszelf en de maatschappij. Kortom, wetenschap en cultuur versterken elkaar. De diverse activiteiten én de markante gebouwen waarin ze plaatsvinden, geven kleur aan de Domstad.

Lees meer over cultuur

Sport

De Universiteit Utrecht hecht veel waarde aan sport. Sport verbindt en houdt lichaam en geest gezond. Daarnaast draagt sport bij aan een positief studie- en werkklimaat. De Universiteit Utrecht ziet de verbindende kracht van de sport, onderwijs en onderzoek als één van de maatschappelijk bindende elementen waardoor iedereen zich binnen onze samenleving op een gezonde wijze zowel educatief, beroepsmatig, sociaal en sportief kan ontwikkelen. De Universiteit Utrecht zet zich daarom actief in om sport meer op de agenda te zetten.

Lees meer over sport

Agenda

Bijvoorbeeld: 04/02/2015
26 - 5
mrt jul
donderdag 26 maart 2015 12:00 -
Ook in het universiteitsmuseum is de Tourkoorts uitgebroken. Ontdek in het fietsLAB alles over wetenschap en fietsen.
1
apr dec
woensdag 1 april 2015 10:00 -
Jaarthema 2015: Groene bladen, grote daden. Planten kunnen meer je je denkt!
2
apr
donderdag 2 april 2015 19:45 -
Gratis workshop en optredens Buikdansen in Parnassos Cultuurcentrum!
3
apr
vrijdag 3 april 2015 20:00 -
Op vrijdagavond 3 april is Parnassos op z’n paasbest! Luidt het paasweekend passend in en kom een Palmke pakken in onze bar.
6
apr
maandag 6 april 2015 10:00 -
Het Universiteitsmuseum Utrecht organiseert ism Parnassos de tekenworkshop 'Dichtbij en veraf' in de Oude Hortus

Pagina's

RSS

Organisatie