Organisatie

Cultuur

De Universiteit Utrecht organiseert tal van culturele en wetenschappelijke activiteiten. Kunst, cultuur, muziek, symposia, lezingen, debatten en meer maken deel uit van een brede vorming en zetten ons op andere manieren aan het denken over onszelf en de maatschappij. Kortom, wetenschap en cultuur versterken elkaar. De diverse activiteiten én de markante gebouwen waarin ze plaatsvinden, geven kleur aan de Domstad.

Lees meer over cultuur

Sport

De Universiteit Utrecht hecht veel waarde aan sport. Sport verbindt en houdt lichaam en geest gezond. Daarnaast draagt sport bij aan een positief studie- en werkklimaat. De Universiteit Utrecht ziet de verbindende kracht van de sport, onderwijs en onderzoek als één van de maatschappelijk bindende elementen waardoor iedereen zich binnen onze samenleving op een gezonde wijze zowel educatief, beroepsmatig, sociaal en sportief kan ontwikkelen. De Universiteit Utrecht zet zich daarom actief in om sport meer op de agenda te zetten.

Lees meer over sport

Agenda

Bijvoorbeeld: 01/29/2015
10
feb
dinsdag 10 februari 2015 20:00 -
Verleg de grenzen van je denken tijdens de Filosofische Cafés. De bijeenkomst op 10 februari gaat over filosofie als therapie.
11
feb
woensdag 11 februari 2015 21:00 -
Wessie Sessie: try-out podium voor jazzbands gevolgd door een jamsessie.
18
feb
woensdag 18 februari 2015 20:30 -
Gratis workshop en open dansavond in Parnassos Cultuurcentrum! (In samenwerking met Salsa dansschool Mandali)
25
feb
woensdag 25 februari 2015 21:00 -
Jamsessie in de bar van Parnassos Cultuurcentrum voor (semi-) professionele muzikanten, met telkens een gastsolist. Dit keer met Christiaan de Jong.
26 - 1
feb mrt
donderdag 26 februari 2015 11:00 -
De voorjaarsvakantie wordt een beestenboel! Ontdek alles over snavels, vreemde dieren en haaientanden in de specials of ga op een spannende skelettentour.

Pagina's

RSS

Organisatie