Organisatie

Maskerade C.M.V. Syrinx
C.M.V. Syrinx, veterinair studentenorkest speelt tijdens Maskerade van Utrecht

Cultuur

De Universiteit Utrecht organiseert tal van culturele en wetenschappelijke activiteiten. Kunst, cultuur, muziek, symposia, lezingen, debatten en meer maken deel uit van een brede vorming en zetten ons op andere manieren aan het denken over onszelf en de maatschappij. Kortom, wetenschap en cultuur versterken elkaar. De diverse activiteiten én de markante gebouwen waarin ze plaatsvinden, geven kleur aan de Domstad.

Lees meer over cultuur

Sport

De Universiteit Utrecht hecht veel waarde aan sport. Sport verbindt en houdt lichaam en geest gezond. Daarnaast draagt sport bij aan een positief studie- en werkklimaat. De Universiteit Utrecht ziet de verbindende kracht van de sport, onderwijs en onderzoek als één van de maatschappelijk bindende elementen waardoor iedereen zich binnen onze samenleving op een gezonde wijze zowel educatief, beroepsmatig, sociaal en sportief kan ontwikkelen. De Universiteit Utrecht zet zich daarom actief in om sport meer op de agenda te zetten.

Lees meer over sport.

Agenda

Bijvoorbeeld: 10/22/2016
Blad Lotus met druppels
vrijdag 1 april 2016 10:00 tot donderdag 1 december 2016 16:30
Inspiratie uit de natuur voor innovatieve en duurzame oplossingen van allerhande problemen.
donderdag 15 september 2016 10:00 tot dinsdag 15 november 2016 16:30
Een buitententoonstelling van tekeningen op zeildoek van Bob van Buuren van Ateliers de Wijde Doelen in combinatie met keramiek gemaakt in de Wijde Doelen.
Nacht van Descartes: Onbetaalbare ontdekkingen. Beeld © Unsplash.com
dinsdag 25 oktober 2016 20:00 tot 22:00
Is de speurtocht naar de Big Bang miljarden euro's waard?
Studium Generale
woensdag 26 oktober 2016 20:00 tot 21:30
Rechtspraak, gezondheidszorg en journalistiek: het zijn pijlers van de samenleving die op losse schroeven staan. Hoe houden we vaste grond onder de voeten?
parnassos cultuurcentrum parnassos live crossover jam roberto halifi
woensdag 26 oktober 2016 21:00 tot 23:30
Kom gratis kijken naar de CROSS-OVER Jam: een cross-over podium waarin jazz de verbinding zoekt met andere muziekstijlen

Pagina's

RSS

Organisatie