Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Sociale Wetenschappen

Organisatie

Faculteitsraad Sociale WetenschappenFaculteitsbestuur Sociale WetenschappenResearch Institute Sociale WetenschappenOnderzoeksprogramma's Sociale WetenschappenGraduate School faculteit Sociale WetenschappenMasterprogramma's Sociale WetenschappenPhD-opleidingen Sociale WetenschappenUndergraduate School faculteit Sociale WetenschappenBacheloropleidingen Sociale WetenschappenDepartementen en afdelingen faculteit Sociale WetenschappenAmbulatorium Sociale WetenschappenOnderwijsadvies & Training Sociale Wetenschappen

Faculteitsbestuur

De faculteit Sociale Wetenschappen staat onder leiding van de decaan, die samen met de vicedecanen, de directeur en een student het Faculteitsbestuur vormt. Het bestuur wordt ondersteund door het Faculteitsbureau.

Onderwijs en onderzoek

Alle onderzoeksprogramma’s zijn ondergebracht in het Research Institute. De Graduate School is verantwoordelijk voor de masterprogramma’s en de PhD-opleiding van de faculteit; de Undergraduate School is verantwoordelijk voor de bacheloropleidingen.

Departementen en afdelingen

De faculteit telt drie departementen, die elk bestaan uit een aantal afdelingen. Daarnaast zijn het Ambulatorium en Onderwijsadvies & Training onderdeel van de faculteit.

Faculteitsraad

Medezeggenschap krijgt vorm in de gekozen Faculteitsraad.