Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Informatie voor studenten

Voorziening MyUU.nl beëindigd

De voorziening voor studenten en medewerkers MyUU.nl is per 1 januari beëindigd. De verschillende links naar andere voorzieningen en informatiesystemen die via MyUU aangeboden werden zijn in onderstaand overzicht te vinden

Informatiesystemen van de Universiteit Utrecht

E-mail
   

Solis mail
UU-Gmail

Studentenregistratiesysteem

Osiris

Adressengids

Solis Ugids

Veelgestelde vragen

Qdesk

Digitale UBlad

DUB

Intranet Diergeneeskunde

Portal MyVet

Persoonlijke opslagruimte

U-Schijf

Elektronische leeromgeving

Blackboard


Als je via bovenstaand overzicht niet de juiste informatie kunt vinden kun je het volgende doen:

  • Zoeken via de zoekmachine. Vul in de zoekmachine trefwoorden in over het onderwerp waar je informatie over zoekt. Links bovenin vind je op elke pagina de zoekmachine. Hierbij kun je ervoor kiezen om te zoeken binnen een deel van de website of binnen de gehele website.
  • Ga naar de startpagina van de website en blader handmatig door de website. Bij Informatie voor kun je zoeken op doelgroep. De andere menu-items geven informatie op onderwerp (Onderwijs/Onderzoek/etc).
  • Controleer het webadres. Misschien zie je wat er niet klopt.

Misschien ben je hier terechtgekomen via een link naar MyUU.nl dat verkeerd op een site staat. Wij horen graag van je waar je dit foute adres bent tegengekomen. Wij kunnen dan proberen de fout te herstellen. Je kunt gebruikmaken van de "mail de redactie" link onderaan de pagina of klik op Contact rechts bovenaan de pagina voor een overzicht van verschillende contactmogelijkheden.